Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οδηγος επιβιωσης Bloggers.....!!!!
με ενα κλικ πανω στην Πυλη
βλεπεις τις παραγωγες
του
issallos art studio   στο e-Παρουσιαση
  παρουσιαζονται
   οι δημιουργιες
   του
    issallos art studio
ζητηστε τα


........................................

ζητηστε και σεις μεσω mail
κατι που θα θελατε να δειτε
ask to use


μολις  ...
δημιουργηθηκε...!!! 
απο το
issallos art studio forum

δημιουργια οδηγου επιβιωσης για νεους blogger
 σε πραγματικο χρονο

=========

Αφορμη για αυτον τον οδηγο επιβιωσης των bloggers σταθηκε η πολυχρονη εμπειρια μας μεσα απο τα δικα μας blogs και η παρατηρηση ολων των τασεων που προκύπτουν στην συμπεριφορα των bloggers χρησιμοποιωντας αυτο το μεσο κοινωνικης δυκτιωσης, ως μπλογκοσπιτακι τους, μπλογκοχωριο τους και αλλα πολλα κοσμητικά επιθετα που πολυ απεχουν απο την πραγματικοτητα και τον ρολο χρησης ενος blog κατ' ουσια και πραξη.ημερομηνα προβολης του
τα Χριστουγεννα

ποιοι bloggers συμμετειχαν
ποια ιστολογια  χρησιμοποιηθηκαν

και
αλλες πολλες
πικαντικες λεπτομεριες
που θα βρειτε μεσα στον οδηγο


Γι' αυτο και ολα τα προφιλ που συμμετείχαν σε αυτον τον οδηγο επιβιωσης αλλαξαν και κανενα λινκ δεν οδηγει πουθενα. Μη θελοντας να προσβαλουμε κανεναν παρολο που η συμμετοχη τους μας χάρισε ολα τα παραδειγματα που χρειαζονταν ο οδηγος επιβιωσης .Τα σχολια παραμενουν αυτουσια χωρις καμια αλλαγη, και εχουν φυλαχθει και τα αυθεντικα λινκ σε περιπτωση αναγκης και πιθανης προστριβης. Εαν ομοιοτητες παρουσιαστουν με προφιλ που ισως γνωριζετε και θελετε να τα συνδεσετε ,μπορειτε να το κανετε εσεις, κατα την δικη σας γνωμη και ευθυνη. Εμεις σεβομαστε απολυτα την ιδιωτικοτητα του καθε προφιλ και χρησιμοποιουμε τα σχολια που συλλεξαμε οπως ακριβως γραφτηκαν μονο και μονο για την εξαγωγη συμπερασματων που θα ωφελησουν ολους τους παροντες και μελλοντικους χρηστες ενος blog.

με εκτιμηση
απο την ομαδα υποστηριξης του οδηγου επιβιωσης και το issallos art studio forum

σημειωση:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Καταλυτική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για την αντιμετώπιση της διαδικτυακής πειρατείας.


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατάχθηκε η λήψη τεχνολογικών μέτρων παρεμπόδισης της πρόσβασης χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων διακινούνται παράνομα ψηφιακά έργα προστατευόμενα με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή με συγγενικό δικαίωμα. Συγκεκριμένα, στις 16 Μαΐου 2012 δημοσιεύθηκε η απόφαση 4658/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκανε δεκτό αίτημα οργανισμών συλλογικής διαχείρισης ή/ και προστασίας δικαιωμάτων επί μουσικών και οπτικοακουστικών έργων να υποχρεωθούν εκτός άλλων οι ελληνικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο να λάβουν τεχνολογικά μέτρα προκειμένου να καταστεί αδύνατη η πρόσβαση των συνδρομητών τους σε διαδικτυακές τοποθεσίες μέσω των οποίων πραγματοποιείται παράνομη παρουσίαση και ανταλλαγή έργων. Η απόφαση εφαρμόζει ουσιαστικά για πρώτη το άρθρο 64 Α του ν. 2121/1993 που ενσωματώνει πρόβλεψη Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δυνατότητα λήψης ασφαλιστικών μέτρων κατά των διαμεσολαβητών (παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου), οι υπηρεσίες των οποίων χρησιμοποιούνται από τρίτο για την προσβολή του δικαιώματος του δημιουργού ή συγγενικού δικαιώματος. Παρόμοιες αποφάσεις έχουν ήδη εκδοθεί σε άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποσκοπούν στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα των χρηστών.
Το πλήρες κείμενο της απόφασης μπορείτε να το βρείτε εδώ (απόφαση 4658/2012 Πρωτοδικείου Αθηνών).


μπες βγες σελίδας